Käyttäjähallinta:

Jokainen seudun toimija vastaa ympäristön käyttäjä- ja kurssihallinnoinnista itse. Mikäli tarvitset uusia tunnuksia itsellesi tai oppilaille ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi. Ohessa eri toimijoiden yhteyshenkilöiden yhteystiedot:

Hattula ja Renko -

Hauho - Yhteyshenkilönä Hauhon puolelta toimii Teuvo Leppäsalo ja käyttäjä- ja kurssihallinnoinnista vastaa Mediamaisteri Oy:n Moodletuki (moodletuki@mediamaisteri.com)

Kalvola - Yhteyshenkilönä kalvolan puolelta toimii ja käyttäjä- ja kurssihallinnoinnista vastaa Mediamaisteri Oy:n Moodletuki (moodletuki@mediamaisteri.com)

Hämeenlinnan Normaalikoulu - Tuomo Tammi (tuomo.tammi@uta.fi) tai Mikko Horila (mikko.horila@uta.fi)

Jokaiselle opettajalle ja oppilaalle on luotu valmiiksi henkilökohtainen tunnus ja salasana. Tunnukset ja salasanat ovat saatavissa omalta yhteyshenkilöltä.

Kurssihallinta:

Jos haluat omalle luokallesi tai kurssillesi käyttöön oman työtilapohjan, niin tilaa se yhteyshenkilöltäsi. Kerro työtilaa tilatessasi oma nimesi, koulusi ja perustettavan kurssin nimi.

Suojaa kurssisi ulkopuolisilta asettamalla kurssille avain. Avaimen saat asetettua kurssin asetuksista, kurssin ylläpito - valikosta. Voit lisätä opiskelijat kurssillesi joko antamalla heille kurssikohtaisen avaimen (salasana), joka kysytään ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerralla tai lisäämällä opiskelijat yksitellen manuaalisesti kurssisi Ylläpito - valikosta, kohdasta Opiskelijat.

Unohtuiko salasana:

Jos olet unohtanut oman salasanasi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi Moodlen sisään kirjautumissivulla kohdasta "Unohditko salasanasi". Moodle lähettää uuden salasanan automaattisesti omissa yhteystiedoissasi antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostia käytettävissäsi, tilaa uusi salasana yhteyshenkilöltäsi.

Opettajan tehtävät:

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä jokaisen käyttäjän tulee vaihtaa salasana sekä täydentää omat henkilötietonsa. Peruskoulun puolella, luokilla 1 - 4 on suositeltavaa, että opettaja listaa itselleen oppilaiden vaihtamat uudet salasanat, jotta vältytään ylimääräisiltä salasanojen vaihdoksilta ja unohduksilta.

Tekniset ongelmat:

Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia ympäristön käytössä tai ympäristössä on jotain vialla, voit ottaa yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai lähettää viestiä Mediamaisteri Oy:n Moodletukeen, osoitteeseen moodletuki@mediamaisteri.com

Last modified: keskiviikko, 26 helmikuu 2014, 9:59